Make a wish!

Предлагаме няколко различни ценови варианта за дизайн на фирмено лого, в зависимост от това дали клиента има предварителна идея за визията му или желае да ни възложи проучване за тенденциите в дадената сфера и да предложим най-добрите решения. Спрямо стилът на фирмата, целевата група и препочитанията на клиента, изработваме и дизайн на корпоративна идентичност. Това включва: визитни картички, бланки, пликове за писма, папки, бележници, оформление на фактури и други.

Дизайн на лого

и фирмена идентичност

Дизайн на дипляни, листовки

и плакати

 

Атрактивния дизайн на този тип рекламни материали е от изключителна важност, тъй като потрбителите отделят съвсем малко време за разглеждането им и ако те не са достатъчно интересни, може да бъдат неефективни и безсмислени. Това, което предлагаме е интересен дизайн, които би задържал вниманието на потрбителите върху Вашето послание. Цената за дизайн на дипляни и листовки се определя от броя на проектите, сложността на дизайна и количеството информация, която трябва да бъде представена в изделието.

Дизайн на етикети, кутии и опаковки на продукти

"Опаковката продава" е не случайна фраза. Колкото по-добър дизайн има тя, толкова по-големи, са шансовете за пласиране на продукта. Много често при производството на продукти не се обръща нужното внимание върху дизайна на опаковката и това довежда до провал при налагането им на пазара. Случва се в даден продукт да се инвестират голямо количество средства за телевизионни реклами, но когато потребителите видят опаковка с лош дизайн, не са склонни да се доверят на посланието от рекламния клип. За това, ние предлагаме атрактивен рекламен дизайн за Вашия продукт; дизайн, който ще привлече вниманието на клиента и ще отличи Вашия продукт от останалите. Предложенията ни за дизайн на опаковка са по няколко различни варианта като цената се определя основно от броя им.

Изработка на HTML уеб сайт

 

Изработване на стандартни HTML уеб сайтове с уникален дизайн или от темплейт. Различни ценови варианти в зависимост от броя страници и внедрените екстри. Добавките могат да бъдат: галерия, слайдшоу, контактна форма, форум, книга за гости, скайп запитване, брояч на посещенията, заключване на страници с парола, качване и сваляне на файлове и др.

Изработка на динамичен сайт

 

Този тип сайтове има система за контрол на съдържанието, което означава че можете сами да редактирате, изтривате и добавяте страниците, менютата, продуктите и настройките в сайта. Със система върху която могат да бъдат инсталирани допълнителни приложения определящи функционалността на сайта: онлайн магазин, онлайн авто борса, сайт за колективно пазаруване, сайт за обяви, аукционен сайт, блог, форум, фен сайт, сайт за новини, сайт за търсене и предлагане на работа и др.

© 2014 Dimash. All Rights Reserved.